INNEKLIMA

KOM INN I
VARMEN

OM INNEKLIMA OG BETYDNINGEN
AV RIKTIG VARMEKILDE

De fleste av oss trives best i temperaturer mellom 19 og 22 grader. Uansett hvilken «trivselstemperatur» du har, er det viktigste å vite hvordan du kan holde temperaturen så jevn som mulig. Behas panelovner ligger helt i verdenstoppen når det gjelder krav til innemiljø, elsikkerhet og teknologi.

BASISVARME ELLER TILLEGGSVARME?

Beha leverer ovner både for basisoppvarming og tilleggsoppvarming. Våre basisvarmeprodukter er fastmonterte panelovner som leveres med fronter av stål eller glass. Trenger du bare litt tilleggsvarme så har Beha også flere trygge, inneklimavennlige og frittstående ovner av høy kvalitet. I Behas sortiment av varmeprodukter, finner du også tørke-produkter for sko og klær.

SMARTERE OPPVARMING

Behas smarte panelovner med Wi-Fi gjør det enklere å oppnå jevn og komfortabel innetemperatur og lavere strømforbruk. Takket være innebygd Wi-Fi og avansert elektronikk, kan disse panelovnene styres med vår app fra din mobil*. Det gjør at du med mobilen kan fjernstyre dine ovner over nettet. Du kan forhåndsprogrammere temperaturen for ovner i ulike rom og steder (f.eks. hus og hytte) for alle ukedager. Du kan også sette panelovnene i frostsikring, slå på barnesikring eller slå dem av/på.

BEDRE INNEKLIMA

Tradisjonelle varmeovner brenner støv, noe som kan irritere slimhinnene, gi ubehagelig lukt og være plagsomt for de av oss som har problemer med astma og allergier. Undersøkelser viser at kritisk støvforbrenning begynner for alvor ved 225°C. I våre panelovner benytter vi ekstruderte aluminiumselementer med perforeringer. I driftsfasen gir dette betydelig lavere temperatur, minimalt med forbrenning av støv, og en vesentlig reduksjon av mulige allergiplager.