Ofte stilte spørsmål

Fordi alle Beha Smartovner (panel- og listovner med glass- og stålfronter) har innebygd Wi-Fi og avansert teknologi som gjør at du kan styre og fjernstyre ovnen med appen BEHA fra mobil. Appen kan du laste ned gratis fra Google Play eller AppStore. Den har instruksjoner både på norsk og engelsk, og er enkel å bruke. 

Det kan være flere årsaker til at Beha appen ikke «finner» ovnen. For det første må telefonen din være tilkoblet et Wi-Fi nettverk og Bluetooth og Wi-Fi må være påslått på telefonen. For flere tips ved problemer med tilkobling, gå til: Hvorfor får jeg ikke koblet til Wi-Fi?

Du kan selv finne, og bestille deler i vår nettbutikk for reservedeler, eller ta kontakt med vår kundeservice. Når du skal bestille reservedeler til et Beha-produkt, må du ha informasjon om modell, type og serienummer på produktet. Denne informasjonen finner du på et typeskilt som er limt på produktet. Se oversikt over typeskilt og plassering på forskjellige produkter.

Når du skal bestille reservedeler til et Beha-produkt, må du ha informasjon om modell, type og serienummer på produktet. Denne informasjonen finner du på et typeskilt som er limt på produktet. Se oversikt over typeskilt og plassering på forskjellige produkter.

De fleste basisvarmeproduktene, og alle våre panelovner – som vi kaller Beha Smartovner – er designet og utviklet i Norge. Produksjon foregår ved vår fabrikk i Litauen. Innen hvitevarer (komfyrer, koketopper og ventilatorer) samarbeider vi med anerkjente internasjonale produsenter som tilfredsstiller Behas strenge krav til kvalitet, design og produktspesifikasjoner. Alle elektriske produkter fra Beha blir forøvrig kontrollert og godkjent av akkrediterte testlaboratorier. Det gir deg som forbruker en ekstra trygghet i forhold til elsikkerhet.

Behas produkter blir forhandlet av en rekke elektrobutikker og -kjeder i Norge. Finn forhandler.

Beha er spesialist på utvikling og produksjon av moderne elektriske varmeovner. Varmeovner kan deles inn i to produktgrupper, basisvarme- og tilleggsvarmeprodukter. Basisvarmeproduktene omfatter (hovedsakelig) fastmonterte varmeovner som panelovner og listovner – som vi kaller Beha Smartovner. Tilleggsvarmeprodukter er f.eks. frittstående gulvovner og tørkeprodukter. Beha leverer også kvalitetsprodukter innen hvitevarer som stekeovner, gulvkomfyrer og ventilatorer.  Våre produkter forhandles av en rekke elektrobutikker og -kjeder i Norge. Finn forhandler.

Beha har en rekke servicepartnere over hele landet. Finn serviceverksted.