Varmetips

Kom frem til varm hytte i vinter

Aldri mer kald hytte! Med moderne teknologi kan du komme frem til varm hytte.

Det er lenge siden hyttelivet var synonymt med strømtom mobil og sprengfyring for å jage ut kulda. Spesielt nye hytter har blitt mer moderne, og kommer naturlig nok med strøm. Er du en av disse heldige hytteeierne? Da kan du med enkle grep komme frem til varm og god hytte, år etter år – du trenger bare å bytte ut panelovnen.

Enkel og anvendelig smartteknologi

De fleste av oss sitter med minst én utdatert panelovn, enten det er i hus eller hytte. Husk at oppvarming fremdeles er det største energisluket i norske hjem. En av grunnene til dette er de gamle varmeovnene, som ikke har samme styringsmuligheter som de moderne variantene. Det betyr blant annet at du må varme opp selv når du ikke er hjemme.

Smarte panelovner har langt flere styringsfunksjoner. Smartovnene fra BEHA kan både fjernstyres via app og manuelt, slik at du alltid har kontroll på temperaturen. Du kan altså slå på varmen så fort du kjører ut av innkjørselen, og komme frem til perfekt innetemperatur.

Styr oppvarmingen i hele huset

Alle smartovner fra BEHA har innbygd Wi-Fi, som lar deg styre varmen fra BEHA SmartHeat app. Her kan du opprette stedet – for eksempel «Hytte» – og deretter dele inn i rom ut fra hvor du har plassert ovnene.

Da kan du spesifisere hvor varmt det skal være i hvert rom, og slipper å fyre for kråka.

Smartovnene fra BEHA har dessuten kaldrasfunksjon. Det betyr at ovnen vil veksle mellom innstilt temperatur og frostsikring når det luftes i rom hvor temperaturen er over 15 grader. Denne funksjonen er aktiv i maksimalt 15 minutter.

BEHA smartovn
Via appen BEHA Smartheater App kan du enkelt styre varmen fra mobilen.

Dag- og nattsenking senker automatisk kostnadene

Strømprisen stiger dessverre til nye høyder i vintermånedene, og da er det greit å stille forberedt. Har du smartovn med dag- og nattsenking sparer du fort inn investeringen. Dette varmeprogrammet gjør at ovnene automatisk senker og øker temperaturen til gitte tidspunkter, helt av seg selv.

Med dagsenking vil temperaturen senkes noen grader, for eksempel mens du er på skitur eller sitter ute i solveggen. Når du kommer inn igjen, vil det imidlertid være god og behagelig innetemperatur.

Når nattsenking er aktivert, synker temperaturen igjen. Du sover i kjøligere omgivelser, men våkner til en god og varm hytte.

Er det på tide å bytte ut de gamle panelovnene? Sjekk utvalget på nettsiden vår, og finn din forhandler her.